InSalvation en Rafaël Youth met NEON tour op 1 oktober 2017 in Goes

Na het uitbrengen van haar nieuwe album NEON gaat InSalvation in het najaar van 2017 op tour. De NEON tour gaat het hele land door in samenwerking met Rafaël Youth zal de NEON tour ook in Goes te horen en te beleven zijn.
InSalvation bestaat al ruim 11 jaar en heeft op 1 juni haar 3e album NEON uitgebracht. De muziek van InSalvation verwijst naar thema’s als aanbidding en gerechtigheid, met als rode draad dat wat volgens de band de cd titel inspireerde:  “Als je NEON staafjes breekt, geven ze licht. Dat beeld inspireerde ons. God gaf Zijn eigen Zoon Jezus om Zijn leven voor ons te geven. Het lichaam van Jezus werd letterlijk gebroken om het licht van de wereld te worden en om de mensheid te redden. Dat licht willen we InSalvation en Rafaël Youth samen graag doorgeven!

Dus kom met je vriendengroep, jeugdgroep van de kerk, familie of buren voor een avond met muziek, interactie en toerusting. Locatie Goese Lyceum, Vogelzangsweg 60 in Goes.
Het programma begint om 19.30 uur. ( deur open vanaf 19.00 uur)

Sifra: ‘’ We kijken er ontzettend naar uit om jouw te ontmoeten tijdens de NEON tour. Het belooft een avond te worden die je niet snel zult vergeten. Er zullen ook nog wat leuke verrassingen voorbij komen die je zeker niet wilt missen. See you at the NEON tour?’’

De avond is gratis toegankelijk. Wel wordt bezoekers gevraagd om, in verband met verwachte drukte, vooraf te reserveren op www.events4christ.nl.

Ontwerp en realisatie: Nilsson communicatiekunstenaars