Geloofspunten

Dit is een korte samenvatting van onze geloofspunten:

Wij geloven in God de vader en zijn Zoon Jezus Christus.
Wij geloven dat Jezus uit liefde voor ons gestorven is om de schuld van onze zonden te dragen en te vergeven. Door genade hebben we door de Heilige Geest deze openbaring gekregen en zijn we in relatie gekomen met God de Vader. Wij geloven in de Bijbel als het heilige Woord van God. De Bijbel is de enige basis en grondslag van ons geloof.

Wij geloven dat God alle mensen in Goes eo wil bereiken met Zijn Liefde!
Wij geloven ook dat God ons wil inzetten om hen daarover te vertellen. Dat doen we tijdens ons dagelijkse werk, in gesprekken met mensen die we ontmoeten en soms ook door middel van acties in de omgeving, bijvoorbeeld op de grote markt in Goes, in een verzorgingshuis of op andere locaties.

Wij geloven in een geestelijk thuis, een familie,
waar we onszelf kunnen zijn met onze blijde, maar ook onze moeilijke momenten. Daarom ontmoeten we elkaar zo graag in de zondagse samenkomst en in de kleine groepen. We willen ons leven met elkaar delen: elkaar helpen en bemoedigen, van elkaar leren en samen genieten van God’s liefde voor ons en alles wat Hij ons geeft.

Wij geloven in een persoonlijke relatie met God de vader.
Dat betekent dat er twee ‘personen’ zijn die met elkaar communiceren: we praten met God (bidden) en lezen in de Bijbel over wat Zijn bedoelingen met ons zijn. God geniet ervan als wij contact met Hem hebben, als wij met Hem praten, Hem eren, aanbidden en groot maken. Dit kan naast gebed ook zijn door middel van muziek en zang, dans en expressie of op andere manieren.

Lees hier hoe jij een relatie met de levende God kunt krijgen. <pdf>

Een volledig overzicht van onze geloofspunten kan je bij ons opvragen: 0113-218260, info@rafaelgoes.nl. Deze geloofspunten komen overeen met de geloofspunten van Rafaël Nederland.

Ontwerp en realisatie: Nilsson communicatiekunstenaars